Behandlinger

Hos os bliver du permanent røgfri  og så er det også her, du kan slippe trangen til søde sager og få hjælp til dine vinterdepressioner - Kun hos os.

Når du kommer i min klinik, er det vigtigt for mig at du føler dig godt tilpas, derfor har jeg indrettet mit venterum så det fremtræder lyst og venligt. Kommer du i god tid, eller er du sammen med en anden, er der gode muligheder for at læse mere om hvad og hvordan jeg arbejder, ligesom dagens avis naturligvis ligger fremme.

Ved en Biofeedback behandling påvirkes cellerne i kroppen med ultra-svage elektromagnetiske signaler, som gør at trangen elimineres. Behandlingen tager udgangspunkt i den nyeste og mest banebrydende viden vi har om kroppens vævsceller.

Ønsker du at slippe fri af nikotintrangen - hvad enten du er afhængig af tobak, nikotintyggegummi eller -plaster, så er Biofeedback behandlingen et super godt hjælpemiddel. Dit generelle energiniveau øges, og du opnår bedre livskvalitet.

Biofeedback behandlingen har vist sig at være den mest effektive behandling til permanent rygestop.

Behandlingen er afslappende og fjerner trangen efter kun èn times behandling. Allerede næste dag kan du mærke den positive forandring.

Behandlingen er uegnet for personer med pacemaker, ligesom gravide i de første 4 måneder af graviditeten ikke behandles.

Hvordan Biofeedback i øvrigt virker, kan du læse mere om under Biofeedback.

Behandling for trangen til sukker og andre søde sager - fantastisk virkningsfuld - Ring gerne på 25 79 72 12 og hør mere.

Behandling til lindring af ledsmerter - Ring gerne og hør mere.

Behandling som udrensning - gavnligt for dit velbefindende - Ring gerne for yderligere informationer.

Stresslindring og Wellness - virkelig effektfuld - ring gerne for yderligere informationer.

Kontakt os

Biofeedback

Biofeedbackterapi

Biofeedback frekvenserne stimulerer det forbindende væv. Det forbindende væv er lager for vitaminer, mineraler og toksiner som enten er leveret til cellerne eller udskilt fra blodet eller lymfesystemet.